Cinci bătăuşi din Tecuci sanctionaţi de Poliţia locală

Cinci bătăuşi din Tecuci sanctionaţi de Poliţia locală

Ieri, 13.05.2018, în jurul orei 11:40 poliţistul local P.S., aflat în serviciul de patrulare pe strada Gheorghe Petraşcu din Tecuci, a depistat în zona market-ului Penny, un grup de bărbaţi care îşi împărţeau lovituri cu pumnii şi picioarele, adresându-şi unii altora cuvinte şi expresii vulgare.

Doi dintre aceştia erau loviţi în zona fetei, sângerând. Agentul a solicitat prin staţie sprijinul colegilor din teren şi i-a somat pe bătăuşi să înceteze scandalul.

Imediat la faţa locului au sosit şi autospecialele cu agenţi din cadrul Poliţiei Locale Tecuci, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului şi i-au transportat pe cei cinci bărbaţi la sediul instituţiei, unde li s-a stabilit identitatea.

A rezultat că doi bărbaţi sunt domiciliaţi în comuna Nicoreşti iar ceilalţi trei sunt din Tecuci, cu domiciliul pe strada Duzilor. Pentru faptele săvârşite, pe numele lor au fost întocmite procese-verbale de constatare a contravenţiei, prin care au fost aplicate amenzi conform Legii nr. 61/1991.

Share This!