A declarat ca poate fi amendat oricat si oricand, ca nu plateste amenda

A declarat ca poate fi amendat oricat si oricand, ca nu plateste amenda

Adeseori, cetatenii ce trec pe strada 13 Septembrie, se lasa impresionati de figura si de vocea tremuranda a unui barbat, in varsta de aproximativ 50 de ani, care apeleaza la mila lor.

Cel in cauza se numeste Serban Pandele, zis „Tremurici”, domiciliat localitatea Ivesti , judetul Galati si este o cunostinta veche a politistilor locali. Acesta a fost indepartat in repetate randuri si chiar sanctionat, intrucat desi apt de munca, prefera sa apeleze la mila publica.

Ieri, 31.07.2017, patrula Politiei Locale l-a depistat pe Serban Pandele cersind, in fata sediului SC Electrica, si desi a fost somat sa plece de acolo, acesta a sfidat indicatia organelor de ordine si si-a continuat activitatea.

A fost condus la sediul institutiei , unde a declarat ca poate fi amendat oricat si oricand, ca nu plateste amenda si ca de „meseria” asta nu se va lasa, fiindca este foarte banoasa. Pentru stiinta celor care s-au lasat impresionati de acesta , facem cunoscut ca Serban Pandele avea colectata, pina la ora 12, suma de 96 de lei.

Share This!